4/7/11

Τούκανε μπαμ στα χέρια!

http://www.ushmm.org/propaganda/assets/images/500x/heydrich-gestapo.jpg


Τα τελευταία νέα από το μέτωπο της πλατείας Συντάγματος


Τα πρεζόνια της Γκεστάπο της ΕΛ.ΑΣ που έχουν πάρει και σήμερα θέσεις γύρω από την Βουλή αμόλησαν από βαρεμάρα τα δύο τελευταία δακρυγόνα που απόμειναν από το χημικό πογκρόμ των περασμένων ημερών. Τις ερχόμενες μέρες φτάνουν φρέσκες τρακατρούκες από Γερμανία, Ισραήλ και Γαλλία, αξίας 900.000 ευρώ, ας μην ανησυχεί ο Άδωνις για την ασφάλεια των ελλήνων SSιτών λοιπόν.

Ευχάριστα τα νέα από τον γκεσταπίτη αγωνιστή των ΜΑΤ που έχασε πριν μερικές μέρες ένα δάχτυλο από έκρηξη χειροβομβίδας μπαμ-τσαφ στο χέρια του! Το άτυχο πρεζόνι των ΜΑΤ εγχειρίστηκε με επιτυχία στο στρατιωτικό νοσοκομείο των SS, μία επέμβαση που θα αφήσει εποχή!


http://us.123rf.com/400wm/400/400/fleyeing/fleyeing1002/fleyeing100200017/6398072-einerseits-mit-neun-finger-durch-hinzuf-gen-zus-tzlicher-finger-surreal-berraschender-weise-mit-arm-.jpg

Η συγκόλληση των τεσσάρων σώων δαχτύλων στη μη τραυματισμένη χείρα του χοίρου ήταν απόλυτα επιτυχής! Τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας επέμβασης είναι πολλά:

1) Πας πχ σε μπαράκι. Μπορείς με το κουλό να πασπατεύεις την γκόμενα και να σηκώνεις το άλλο και να να λες στον μπάρμαν, πιάσε ρε μάγκα εννιά μπύρες για τους φίλους μου!

2) Πες ότι στις φέρνει, στις βάζει στο τραπέζι αλλά αντί να στις ανοίξει αρχίζει να σε προσβάλει: "Μα τι μορφωμένος και καλλιεργημένος όργανος της Τάξης που είσαστε αγαπητέ, τι ευγένεια και καλωσύνη είναι αυτή, εύγε σας!" Φυσικά και δεν αντέχεται! Ε συνεχίζεις με το ένα το πασπάτεμα της γκόμενας και με το άλλο του χώνεις ένα φάσκελο και ένα δακρυγόνο ταυτόχρονα! Με τη μία! Οι άλλοι χρειάζονται για όλα αυτά τρία χέρια!

3) Γίνεσαι παράδειγμα προς μίμηση! Τα μοναδικά προτερήματα της εννιαδαχτυλίας πείθουν και τον πιό ναζί ένστολο πρεζάκια και σε λίγο κυκλοφορούν όλοι οι συνγκεσταπίτες σου με εννέα δάχτυλα στο ένα χέρι. Και αυτοί που δεν έχουν γκόμενα! Για τους τελευταίους η πολυδάχτυλη παλάμη προσφέρει μάλιστα ιδιαίτερα εξελιγμένες μορφές...αυτοσυγκέντρωσης!
Το δάχτυλο που έχει αφαιρεθεί δεν χάνεται φυσικά, αλλά συνοδεύει τον κάτοχό του σε άλλο μέρος του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου