4/7/11

Καρχιμάκης: Μην πυροβολάτε τον πιανίστα παρακαλώ

Συνθήματα και κόκκινη μπογιά στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σούλας Μερεντίτη.

Πολύς ντόρος τελευταία με τα διάφορα ντου κατά βουλευτών του πασόκ, και ορισμένες φορές κατά συναδέλφων τους της νδ!

Θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι οι μαζικές εκδηλώσεις λατρείας προς τους πολιτικούς των πασόκ και νδ-που μας έκαναν τόσες και τόσες φορές υπερήφανους και ευτυχισμένους- με υστερικές κραυγές και σκίσιμο ρούχων έχουν λιγοστέψει τον τελευταίο καιρό, όλα λιγόστεψαν! Πάει, ο Έλληνας δεν κάνει πλέον ούτε για Γκρούπι!

Όχι ότι στέρεψε ξαφνικά η αγάπη του πολίτη για τον πασόκο βουλευτή και υπουργό. Προς Θεού! Δίπλα στο εικόνισμα στην κρεββατοκάμαρά του, τους έχει τους 154+1 ο Έλληνας πολίτης! Εκεί δίπλα στο αναμμένο καντηλάκι, φως στην μιζέρια του και ελπίδα στα μαύρα όνειρά του. Αλλά υπάρχουν σίγουρα και ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οι οπαδοί του Σύριζα πχ! Και οι οργανωμένοι και οι...ανόργανοι! Και εκείνοι που το γνωρίζουν και οι άλλοι που δεν το έχουν ακόμα πάρει χαμπάρι! Ο Σύριζα είναι σαν το τζίνι: Αν και είναι...αεράκι, είναι παντού μέσα! Μια ιδιότητα που τον κάνει επικίνδυνο για την Δημοκρατία, το Χρηματιστήριο Αθηνών, την Λαϊκή του Λαυρίου και για τον βουλευτή Αθανασιάδη (αντιστασιακός το επάγγελμα) όταν πηγαίνει ποδαράτα για καφέ.

Αν εξαιρέσεις τους λιγοστούς πράκτορες του Σύριζα, όλοι οι άλλοι πίνουμε νερό στο όνομα της κυβέρνησης! Αγάπη και μάλιστα παράφορη! Ο λαός δεν μπορεί να μην ανταποδώσει την αγάπη της κυβέρνησης προς αυτόν, είπαμε λεφτά δεν έχουμε, αλλά δεν είμαστε και αχάριστοι.

Το πρόβλημα είναι ο Σύριζα! Και πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι η σιωπηρή πλειοψηφία του λαού. Δεν πάει άλλο! Να κάνουμε πχ μία απεργία υπέρ της κυβέρνησης! Έστω μια τρίωρη Παναττική, που την πετυχαίνει τόσο καλά ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ. Με συγκέντρωση, τιμής ένεκεν δίπλα από τον λιμένα της Μουνυχίας με κεντρικό ομιλητή τον Θόδωρο Πάγκαλο και πορεία μετά προς την Συγγρού. Να κουνηθεί όλη η Αθήνα! Με συνθήματα που εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, όπως: Σας-λατρεύ-ει -ο- λα-ός, αφήστε τα ελικόπτερα και μη πάτε πουθενά! Ή άμα έχετε ποιητική διάθεση του βάζετε λίγη συριζιακή ομοιοκαταληξία: Σας λατρεύει ο λαός, Τσίπρα είσαι χουντικός.


Να δημιουργήσουμε ένα ειρηνικό κίνημα, τους Ικανοποιημένους. Να μαζευόμαστε κάθε απόγευμα έξω από τα γραφεία του Σύριζα και να φωνάζουμε διάφορα πραγματικά, ρεαλιστικά συνθήματα, όχι σαν τις κρυάδες ψωμί παιδεία ελευθερία. Πχ: Γαρί-δες, φροντιστή-ρια, για σκι-στην Ελβε-τία / η χούντα κάνει διακοπές απ΄το 73! 

Να δημιουργήσουμε αντικινήματα! Το "πληρώνω ρε, ναι πληρώνω!". Να μαζευόμαστε μερικές χιλιάδες αυτοκινητιστές και να κάνουμε δυναμικά επέμβαση στα διόδια της περιοχής μας, πληρώνοντας το αντίτιμο για το πήγαινε, στροφή επιτόπου, μετά στο άλλο ρεύμα και πληρωμή του έλα και πάλι στροφή επιτόπου και πάλι απ΄την αρχή! Καμμιά δεκαριά φορές να πάθουνε πλάκα οι λιγοστοί συριζαίοι και να τους σπάσει ο τσαμπουκάς.

Η πρόσοψη του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ, Σ.Χατζηγάκη, μετά την επιχείρηση των 50 ατόμων, στο κέντρο των Τρικάλων.
Εκτός τόπου και χρόνου η κυβέρνηση! Οι άνθρωποι έχουν χάσει εντελώς την επαφή, δεν φημίζονται εξ΄άλλου για το πνεύμα και το ήθος τους. Ούτε τα χοντρά δεν μπορούν να συλλάβουν, μιλάμε για στόκους περιωπής! Δεν μπορεί το λαμόγιο ο Καρχιμάκης (μη τα πάρω και αντικαταστήσω το Μου στο όνομά του με ένα Δου, να τρέχει και να μη φτάνει!) να καταλάβει γιατί πλακώσανε τον Αθανασιάδη στις γρήγορες και τον Τσώνη στα "λαμιώτικα" και ότι ανάλογη περιποίηση περιμένει ΚΑΘΕ ένα απ΄τα τομάρια που "σώζουν" τον πολίτη αυτεπάγγελτα χωρίς να τον ρωτήσουν καν!

Δεν είναι ικανός ο πράσινος εγκέφαλος να συλλάβει το μύνημα της κοινωνίας, που δεν είναι άλλο από το ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και στοχοποιεί τον μόνιμο φταίχτη Σύριζα. Τα καδρόνια του πασόκ είναι ανίκανα ακόμα και για να δώσουν μια απάντηση στην πανεύκολη ερωτησούλα: Γιατί εγκατέλειψε η κυβέρνηση της Αργεντινής με ελικόπτερο την χώρα; Στην κοσμάρα τους οι αυθεντίες της μίζας και της ξεπούλας!

Το πασόκ ήλπιζε ότι ο Έλληνας είχε μουλιάσει εντελώς μετά από σχεδόν τέσσερεις δεκαετίες παπατζηλικιού και ότι θα δεχότανε τα πάντα στωικά σαν παπάρα, λάθος οικτρό! Μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να περιμένουν τέτοια αντίδραση της κοινωνίας, και από τέτοιους άφθονοι στο πασόκ! Οι κοντραπλακέδες της κυβέρνησης και οι ανθυποκοντραπλακέδες του πράσινου κοτετσιού της κοινοβουλ. ομάδας είναι ανίκανοι να δουν πόσο τεντωμένο είναι το σκοινί. Άλλο βλέπετε η θεωρία "αχ η σκέψη μας είναι σε αυτούς που υποφέρουν" και άλλο η πράξη "είμαι βολεμένος για δεκαπέντε γενιές και σκίζω δεκαπέντε καθαρά μηνιαίως"!

Οι πρασινοκάφροι το είχαν έτσι, το είχαν αλλιώς, κατάφεραν τελικά και στρίψανε το τιμόνι. Ας ανοίξουνε πλέον τα γκαβά τους και ας δούνε ότι το τιμόνι ήταν τελικά ΤΡΟΧΟΣ! Ας ανοίξουνε τα στραβά τους και ας δουν ότι αυτός που εκείνοι ονομάζουν Συριζαίο ή ακροδεξιό, ή κομμουνιστή, ή αναρχικό, ή μπαχαλάκια, ή Κερατιώτη, δεν είναι τιποτα άλλο από τον περίφημο ΦΤΩΧΟ! Ναι, αλλη μια επιτυχία του...σοσιαλισμού: Κατάφεραν να μετατρέψουν τον Έλληνα στον περίφημο αυτόν φτωχό, τι άλλο περιμένουν λοιπόν τώρα εκτός της πιστής τήρησης του ρητού από αυτόν;Κόκκινη μπογιά στο γραμματοκιβώτιο της βουλευτού Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Σ.Μερεντίτη.
Η κυβέρνηση και ο κομματικός μηχανισμός του πασόκ συνεχίζουν να αφανίζουν την κοινωνία προς τέρψη και απόλαυση των δανειστών, κλείνοντας ερμητικά τα μάτια στην εξαθλίωση του λαού, κλείνοντας με βουλοκέρι τα αυτιά στο αγκομαχητό της κοινωνίας, αψηφώντας διαμαρτυρίες, βρισιές, κατάρες και απειλές.

Το πασόκ, ή το ψοφήμι που αντικατέστησε το πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό άτι δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει μεταλλάξει σε υπ΄αριθμό ένα κίνδυνο για τον κοσμάκη, ότι η ευκαιρία της πολιτικής αντιπαράθεσης χάθηκε στο τσουνάμι της πράσινης βαρβαρότητας και ότι την θέση της τώρα πήρε το απύθμενο μίσος.

Πασόκια, δεν εκτροχιάστηκε μόνο ο θύτης, το νεοφιλελεύθερο κτήνος, τώρα εκτροχιάζεται το θύμα ο λαός! Τσίγκινα σωβρακάκια κυρίες και κύριοι λοιπόν αντί για κοπανιστό αεράκι τύπου "αχ μας βαράτε κακοί, και σιγά μην είναι αυτό Δημοκρατία, στην πραγματική Δημοκρατία βαράμε εμείς και εσείς καθόσαστε και τις τρώτε"!

Γιατί αν είναι Δημοκρατία να κάνεις στο όνομα του λαού πολιτική εις βάρος του λαού κόντρα στον λαό, ε τότε το ΠΗΔΗΓΜΑ από τον λαό δεν είναι έκφραση αντιδημοκρατικής βίας αλλά ύψιστη δημοκρατική αποστολή!

Έφτασε η ώρα σας καθήκια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου