4/7/11

Μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι”

 http://photos3.fotosearch.com/bthumb/CSP/CSP370/k3706045.jpg

Παραμύθια λέει ο Αθανασιάδης!

“Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμη κι από το εξωτερικό: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι

“Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, ανώνυμα, για να ψηφίσω "ναι". Μερικά ήταν από το εξωτερικό, που έλεγαν να μην τολμήσω να ψηφίσω "όχι".

 “Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα”.

Πολύ παραμύθι! Η σελίδα μας ήρθε σε επαφή με έναν από τους "ανώνυμους" τηλεφωνητές, ο οποίος μάλιστα μας έστειλε και την παραπάνω ελαφρώς ανώνυμη φωτογραφία του! Ντρέπεται ο άνθρωπος!

Δεν κατάλαβε καλά ο βουλευτής του πασόκ, λέει ο ανώνυμος, ουδεμία πρόθεση απειλής. Δεν είμαστε και ανώνυμοι ντε, δικό μας παιδί ο Αθανασιάδης. Είναι όμως θεόκουφος από τον θόρυβο των γεννητριών της ΔΕΗ και όταν δεν δουλεύει στο φουλ το ακουστικό του, ακούει ότι θέλει. Δεν είδατε που δεν άκουγε τι λέγανε για το Μεσοπρόθεσμο και απαντούσε την μια ναι και την άλλη όχι; Εγώ του είπα απλά "μην το κλείσεις (το ραντεβού),  να αψηφίσεις την Σόφη γιατί δεν θα το βρει το τσαντάκι " Ε, αυτός άκουσε τον Χριστό να παίζει φυσαρμόνικα!

Και τα τηλεφωνήματα εσωτερικού δεν είναι ανώνυμα. Σύμφωνα με κουφές πληροφορίες από ένα εντελώς αναξιόπιστο αλλά χωρίς πολλά τατουάζ παληκάρι, ο δράστης εδώ είναι ο Δημήτρης, ο λαμιώτης φίλος του βουλευτή Φθοιώτιδος Τσώνη που είχε στριμώξει ως γνωστό τον φίλο του βουλευτή για να ψηφίσει ναι. Ε τι ναι, τί όχι για τον αγωνιστή ανεμόμυλο Αθανασιάδη;

Στους εργαζόμενους της ΔΕΗ καλύτερα πάντως να μην δοκιμάσει να πει κάτι! Ας καθήσει εκεί ανάμεσα στις...μυλόπετρες. Είναι λίγο στενά μεν μέσα στο συστηματάκι των συμφερόντων αλλά η...σύνθλιψη αντέχεται. Γιατί αν τον περιλάβουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι πραγματικοί εργαζόμενοι, όχι οι εργατοπατέρες της πασκε, προβλέπω να τον στήσουν κάτω και να του πετάξουν...τον λιγνίτη έξω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου