31/10/11

Συνασπισμός-Θρησκεία-Θύρα δεκατρία!

 
Παράγινε το κακό με τον...Σύριζα ρε παιδιά! Λες και δεν έφτανε που έχουν κατά χιλιάδες ξαμολυθεί σε όλη την Ελλάδα και προγκάρουν όποιον πολιτικό της πασόκας τολμήσει να βγει από το σπίτι του ή που παρακολουθούν όλες τις ταβέρνες του λεκανοπεδίου (τουλάχιστον) μήπως εμφανιστεί κάνας, ξέρω γω, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για χλαπάτσωμα. 
 
Λες και δεν τους έφτανε που ξεσκίσανε 235 παρελάσεις σε όλη την Επικράτεια και τρέψανε ολόκληρο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που έκλαψε με μαύρο δάκρυ δια την αδικίαν, δεκαπεντάχρονος ήρωας εις τον αγώνα της πατρίδος διατελέσας, σε άτακτη υποχώρηση, τώρα την πέφτουν μαζικά και στα γήπεδα!

Ναι κυρίες και κύριοι αναγνώστες της ταπεινής αυτής ιστοσελίδας, σύμφωνα με απόλυτα χαβαλετζήδικες αλλά πάνω απ΄όλα αληθινές πληροφορίες, που βρίσκονται φυσικά στην διάθεση όλων των κατοίκων του ΒΙΟΠΑ Κερατέας, ο ΣΥΝ/ΣΥΡ αποφάσισε να συμπεριλάβει τα στάδια και τα γυμναστήρια, τα κλειστά και τα παλαί ντε σπορ, τα κολυμβητήρια και τα γηπεδάκια 5Χ5 στον ιερό, άνισο ντεμιτρομοκρατικό του αγώνα κατά της ημικυβέρνησης του πασόκ!

Με το που σφύριξε ο Τσίπρας το οκέυ του, την κάνει στα στάδια όλης της χώρας το τμήμα αθλητικής αντίστασης του Συνασπισμού και καταλαμβάνει απαξάπαντα τα πέταλα! Ο δόλος της αρκούδας! Δείτε τι μηχανή σκαρφίστηκαν οι άθρωποι: Στο ματσάκι της Πανάθας που μοίρασε στα Εργοτελάκια τέσσερα τεμμάχια φορέσανε πράσινα και κάνανε τους βάζελους! Φτυστοί βάζελοι ρε, μέχρι και "χόρτο μαγικό" και "πούσαι πρίγκηπα με τον παρά"! Δέκα χιλιάδες περίπου μόνο στο ΟΑΚΑ ρε παιδιά, τα άλλα γήπεδα χώρια.

Περιττό να πω, ότι στο Καραϊσκάκη φορέσανε οι συριζαίοι κόκκινα και κάνανε τσι γαύροι. (Αλλά τους ψιλοδάγκωσε στο τέλος ο Φίδης και τα κονομήσανε κάτι παλαβοί που τόχαν παίξει χι)

Η πασόκα και ο λα.ο.ς  καταδίκασαν αμέσως την νέα μηχανή του κόμματος του Τσίπρα, γιατί δεν μπορεί η κάθε μια κερκίδα να βγαίνει όποτε καπνίσει στον Σύριζα και να σκυλοβρίζει την κυβέρνηση, αλλά οφείλει να αφήσει τα οργανωμένα παιδιά των γηπέδων να σκυλοβρίζουνε αλλήλους, κάτι που επιτρέπεται από τους θεσμούς και από τας επιταγάς των προγόνων.

Ο Φωτάκης ο Κουβέλης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε τέτοιες μορφές διαμαρτυρίας γιατί αμαυρώνουν τις παρελάσεις και τους αγωνιστικούς χώρους της χώρας.

Το ΚΚΕ με την σειρά του σχολίασε το γεγονός με ένα λακωνικό "Μία είναι η κερκίδα".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου