31/10/11

Δημοψήφισμα; Μπα, δεν θα πάρουμε. Μόνο εκλογές. Και μάλιστα εδώ και τώρα!

http://www.lazarro.de/wp-content/gallery/falschspieler/falschspieler_03.jpg


Εδώ παπάς, εκεί παπάς, νάτος ο παπάς!

Άργησε αλλά τόκανε τελικά το κόμμα που αναβίβασε το παπατζηλίκι σε επιστήμη! Και αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ξεπέρασαν εαυτούς!  Υπέρτατη γελοιότητα η αναγγελία δημοψηφίσματος για το...δεύτερο πακέτο στήριξης των τραπεζών, το πασόκ διευρύνει την συνηθισμένη του κουτοπονηριά σε διαπλανητική σουπερνόβα απατεωνιάς!

Απίστευτη ηθική κατρακύλα, απίστευτη ύβρις κατά του πολιτεύματος, απίστευτο φτύσιμο στο πρόσωπο του λαού!

Άκουσον άκουσον! Δημοψήφισμα για το ΔΕΥΤΕΡΟ πακέτο ζητάει από τον λαό η θλιβερή φιγούρα Γιώργος Παπανδρέου! Το ΠΡΩΤΟ ήτανε βλέπετε...σεφτές και δεν έπαιρνε δημοψήφισμα!

Για το πρώτο πακέτο δεν του έπεφτε του τρόμπα του λαού λόγος και έπρεπε να το ρουφήξει αμάσητο, ενώ το δεύτερο έχει...κόκκαλα και πρέπει να δώσουμε για πάρτη του το οκέυ μας!

Στυγνός βιασμός η πρώτη δανειακή σύμβαση μεν, αλλά τότε έσπαγε ταυτόχρονα και η παρθενιά του λαού, δεν χώραγε η τσόντα συγκατάβαση. Τώρα όμως καλούμαστε να πούμε και την γνώμη μας, ποιός ξέρει ίσως να έχουμε ανακαλύψει τις...θετικές πλευρές του βιασμού και να τον ψιλοκάνουμε κέφι.

Βουλιάζει το σαπιοκάραβο του πασόκ. Βουλιάζει και οι αρουραίοι που θέλουν να δραπετεύσουν από το πλοίο για να σώσουν τα τομάρια τους πετάνε το μπαλάκι στον λαό. Ω τι χλευασμός!

Συναίνεση ζητιανεύουν εδώ και μήνες οι ύστατοι των ουραγών,  κώλους άλλων για τα παλούκια που περιμένουν στο βάθος, και να που βρήκαν τον πιό ανήθικο τρόπο να κατασκευάσουν μερικούς. Απίστευτο καραγκιοζηλίκι, απίστευτη χαβούζα!

Μνημόνιο; Σιγά μη μας ρωτάγανε! Επικαιροποιημένο Μνημόνιο; Μεσοπρόθεσμο; Πολυνομοσχέδιο; Για κάθε βάρβαρη επιδρομή κατά της κοινωνίας, για κάθε μέτρο και κάθε χαράτσι δεν φιλοτιμήθηκαν να ρωτήσουν ούτε την κουτσή Μαρία, τώρα τους έκοψε η γνώμη του λαού! Και τολμούν να καλούν το μεγάλο θύμα, την κοινωνία, να αναλάβει εκτός του ρόλου του θύματος και το ρόλο του συνένοχου στην τραγωδία που έγραψαν οι τράπεζες και οι αγορές!

"Να τιμήσει το λαό" θέλει, είπε στα μέλη της Κ.Ο του πασοκοκοκό η επιτομή της αναλγησίας! Μάλιστα, να τιμήσει τον λαό με ένα φτηνό τέχνασμα που θυμίζει κλεφτοκοτά και μπουγαδοκλέφτη!

Ο λαός δεν περιμένει όμως να τον τιμήσει ο απόγονος του Τσολάκογλου, ο λαός θα τιμήσει μόνος του τον εαυτό του: Στέλνοντας τα σαπάκια του πασόκ στα αζήτητα της ιστορίας!

Κάτω η συμμορία της κυβέρνησης! Εκλογές εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου