31/10/11

Βοήθεια! Η γυναίκα μου ήρθε από τον Βασιλόπουλο με πέντε γεμάτες σακούλες!

Είναι η γυναίκα σου...σέξυ; Πήγαινε ο ίδιος για ψώνια!

http://derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2010/05/amis-fett-gelb-einkauf.jpg?w=400&h=250


Θυμάστε εκείνο το παλιό σοφό ρητό "κάλλιο άνεργος και χωρίς ψώνια, παρά να δουλεύω και να μου...ψωνίζεται η κυρά"; Ε σοφότατος ο αείμνηστος που τόβγαλε και ένα μεγάλο posthum εύγε του!

Διαβάστε και φρίξτε τι έγραψε το tsantiri.gr!

Οι γυναίκες φλερτάρουν για να ψωνίσουν φτηνότερα


Οκτώ στις δέκα γυναίκες έχουν φλερτάρει για να πάρουν έκπτωση σε ένα κατάστημα. Αυτό δείχνει μία μελέτη που έγινε σε 3.000 γυναίκες που πάνε για ψώνια συχνά. Για να πετύχουν μία… καλύτερη έκπτωση, συχνά παίζουν με τα μαλλιά τους, χαμογελάνε ή παίζουν με τα μάτια τους (φυσικά τα κάνουν σε άνδρες). Μάλιστα, οι μισές είπαν ότι κατάφεραν να πάρουν κάποια πράγματα εντελώς δωρεάν, μόνο και μόνο επειδή φλέρταραν!

Τέλος, η έρευνα έδειξε ότι μία γυναίκα μπορεί να γλυτώσει περίπου 200€ τον μήνα φλερτάροντας για καλύτερη έκπτωση! Εσείς, το έχετε κάνει ποτέ; Αν ναι, καταφέρατε να πάρετε έκπτωση;

πηγή: altsantiri.gr


Είπαμε ότι μας πηδάει η κυβέρνηση, μας πηδάει η τρόϊκα, μας πηδάει απαξάπαντο το μονοπώλιο, αλλά όχι και να βγάζουμε και...αναμεταξύ μας τα μάτια μας ωρέ πατριώτες!

Κάτι ξέρω εγώ που φωνάζω τόσους μήνες να τους πηδήξουμε εμείς για να γλυτώσουμε τα χειρότερα.

Και τέλος πάντων, σε ποιά περιοχή της χώρας έγινε η μελέτη αυτή, γιατί μου φαίνεται ότι καταναλώνουμε στο σπίτι σαφώς περισσότερα από ότι κερδίζουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου