31/10/11

Ακούστε τι τραγούδησε σήμερα η Κ.Ο του πασόκ στον Γιωργάκη!



Η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκοκοκό πρωτοτύπησε σήμερα και αντί χειροκροτήματος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό με το παραπάνω τραγουδάκι. Άγνωστο αν μερακλώθηκε ο πρωθυπουργός και έριξε καμμιά ξεγυρισμένη ζεϊμπεκιά.

Η ιδέα πρέπει να ήταν του επιστήμονα της πνευματικής φλεγμονής, Ανδρουλάκη, δεν είναι σίγουρο πάντως. Αυτό που είναι 100% σίγουρο είναι ότι το πασόκ, ο τοποτηρητής των τραπεζών στην χώρα, δεν μπορεί φυσικά να παραδεχθεί αυτό που είναι ηλίου φαεινότερον: Την μηδενική συναίνεση και το καθολικό ανάθεμα της κοινωνίας.

Τι δηλαδή, να βγούνε και να πούνε δημόσια, το ξέρουμε ότι δεν γουστάρεις και μας φτύνεις κοινωνία. αλλά εμείς σε γράφουμε; Δεν πάει, θα τους μαζέψει ο κόσμους ξεβράκωτους από τα σπίτια τους! Έτσι μιλάνε για "μειοψηφίες", για αναρχοσυριζαιοκουκουέδες κτλ, με άλλα λόγια λένε ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!

Αυτή είναι η πολιτική γραμμή που έδωσαν στην κυβέρνηση οι επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι, οι γκάϋς από το Αμέρικα, για να αντιμετωπιστεί το πανελλήνιο φαινόμενο της λαϊκής οργής: Μίλα για "ολίγους" και άστους να φωνάζουνε!

Αλλά να είναι σίγουροι, αυτή η απόλυτη περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης θα τους βγει αργά ή γρήγορα ξυνή!

Γρηγορότερα από ότι φαντάζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου