16/1/12

ΝΔ: Κάνει κρύο και δεν πρέπει να κόβουμε τα ρεύματα του κόσμου...


 
Kälte


Κρύο πολύ στην χώρα, ευτυχώς που υπάρχει η ΝΔ και μας ζεσταίνει. Ο κυβερνητικός και μη εκπρόσωπος του κόμματος του Σαμαρά, ο αξιαγάπητος κος Μιχελάκης, έκανε σήμερα ιδιαίτερα ζεστές δηλώσεις, διαβάστε τις προσεκτικά αλλά προσέξτε μη καείτε:

«Την ώρα που -σε πολλές περιοχές της χώρας- επικρατεί πολικό ψύχος, οι συναρμόδιοι υπουργοί επιμένουν στην απόφασή τους να κόψουν το ρεύμα από χιλιάδες νοικοκυριά, που δεν μπορούν να πληρώσουν το τελευταίο χαράτσι στα ακίνητα. 

Αγνοούν ακόμη και την Ευρωπαϊκή Οδηγία που -όπως πρόσφατα επεσήμανε και ο αρμόδιος Επίτροπος- υποχρεώνει τα κράτη – μέλη να μην εξαρτούν το δικαίωμα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από τις φορολογικές υποχρεώσεις και τους επιβάλλει να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές. 

Αγνοούν, προπάντων, τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες νοικοκυριά και, αντί να αναλάβουν πρωτοβουλίες διόρθωσης των αποφάσεών τους, αποδεικνύουν πρωτόγνωρη κοινωνική αναλγησία».

Ξέχασε μόνο να μας πει ο κος Μιχελάκης, ότι τα έχει πάρει λόγω ψύχους και κοινωνικής αδικίας στο κρανίο η ΝΔ  και εγκαταλείπει άρον άρον την τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας. 

Ή ακόμα όχι, κύριε Μιχελάκη;

 

2 σχόλια:

  1. Καλως σε βρηκα, @βραχοκηπε

    Ξερεις διαβαζοντας το κειμενο σου αυτο, ειδα ταυτοχρονα και το...''Εμείς αποφασίζουμε πότε θα έρθει η ώρα τους'' πανω απ το ..ρολοι και νομιζω οτι ταιριαζει πολυ και σαν σχολιο εδω!
    Χαιρετισμους απο Βορρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ανταμώσαμε όντως φίλη μου από την μακρινή Σουηδία. Μα φυσικά αποφασίζουμε εμείς: Σας, τους, σε περιμένω εδώ και καιρό. και αν δεν αποφασίσετε να κάνουμε επιτέλους μιάν αρχή, θα αναγκαστώ να ξεκινήσω μόνος μου! :-) Καλώς σε βρήκα!

      Διαγραφή