16/1/12

Έβγαλε από την Ευρωζώνη την Ελλάδα η Standard & Poor´s!

http://tiburski.de/cybernautenshop/virtuelle_schule/dfu/wurfbewegungen/paul_kanone.gif



Φάγαμε ξύλο, αλλά μας ρίξανε κι΄όλας!....

Κάπου εκεί βρισκόμαστε σήμερα, και αν δεν έχουμε ακόμα φτάσει, πλησιάζουμε ολοταχώς. Κάτι τα ζόρια που τραβάει το PSI, κάτι η απόλυτη κατρακύλα της οικονομίας, κάτι ο ξερόβηχας του ΔΝΤ, που παράτησε την ελληνική κυβέρνηση να συζητάει το θέμα με τον εαυτό της, κάτι ο διεθνής τύπος που οργιάζει, έρχεται σήμερα και η ατρόμητη Standard & Poor´s και δημοσιεύει μιά λίστα με 16 κράτη της Ευρωζώνης και δένει το γλυκό και μαντέψτε ποιά είναι η δέκατη έβδομη που λείπει!

Πιάνει τρέμουλο τα ευρωπαϊκά κανάλια, βουτάνε τα τηλέφωνα και του παίρνουν του μπουρδέλου αξιολόγησης παραμάζωμα τις γραμμές:

Ρε σεις, βγήκε η Γιουνανία από την Ευρωζώνη;
--Μπα, την βγάλαμε εμείς.
Γιατί ρε σεις σκατόψυχοι;
--Έτσι για να σπάμε πλάκα.
Α, ωραία...

Ξέρει η Standard & Poor´s τι κάνει φυσικά. Οπότε δεν χρειάζεται αμφιβολία: Και μας πηδάνε, και θα μας δείρουνε. Δώρον άδωρον κάθε ευρώ που ακουμπάμε για τους δανειστές.

Α, και όλοι όσοι έχουν καΐλα να σκάσουνε οπωσδήποτε το χαράτσι ιδιοκτησίας και όλα τα άλλα χαράτσια, μπορούνε να προσέλθουν στα υποκαταστήματα των τοπικών Εφοριών και της ΔΕΗ. Δωρεές συντάξεων για την σωτηρία της πατρίδας στο υπουργείο οικονομικών. 

Καλή σας βδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου