29/1/12

Θα ρωτήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Καρατζαφέρης. Μόνο η γνώμη του Μαλάκα δεν μετράει ακόμα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9eXzHF2IVZf0kcALPfWm1-NWdt5WgMlc8uyLvIhDiuILYZqYIHIrbScN7V-jqQwc9HoN2cWiYxJpPttEN9fGcy8Fo93sqtH7r0T4rsBAQKN7si1RXsiJRb07TScV2Tm6gb0vOiInULns0/s400/%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82+1.jpg

Διαφέρει δε λες τίποτα! Χέρι-χέρι με την Βρυξέλλα τώρα!



Ελλάδα; Τι είναι αυτό;

Από εκεί που δεν το περιμένεις το βρίσκεις τελικά! Ενώ θα περίμενε κανείς από το στόκ.ο.ς ντελίριο εθνικισμού , αυτό ανατρέπει τα δεδομένα και μετατρέπεται σε φανατικό...διεθνιστή! Οκ, το παραφούσκωσα, έστω ευρωπαϊστή.

Θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λέει ο Καρατζαφέρης, χωρίς απόφαση από αυτό δεν πρόκειται να κάνει τίποτα! Όχι παίζουμε!

"Έχουμε μπροστά μας τις απαιτήσεις, το νέο πρόγραμμα όπως περιγράφεται, της τρόικα. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δει η Ελλάδα, εάν αυτό είναι σύννομο με τη Συνθήκη της Λισαβόνας και αν συνάδει με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο.
 
Είπα λοιπόν στον Πρωθυπουργό και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς ότι προτίθεμαι να το πάω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να δει ακριβώς το θέμα και να αποφανθεί για τα πράγματα που είπα".

Ελληνικό κοινοβούλιο; Έλληνας πολίτης; Ελλάδα; Τι είναι αυτά;
Τουλάστιχον κάνει ο άνθρωπος όπως σκέφτεται και αισθάνεται: Ποιόν άλλο να ρωτήσουμε, αν δεν ρωτήσουμε τα αφεντικά μας;





Έτσι ρωτάει ο ένας τον Ομπάμα, ο άλλος τον...Πούτιν, ο τρίτος τις τράπεζες και ο Καρατζαφέρης την Ευρώπη! Να δούμε τι απάντηση θα λάβουν όταν τολμήσουν σε λίγο να ρωτήσουν και τον ψηφοφόρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου