2/1/12

Καρατζαφέρης: Ανεβάζω τραγωδία στο Εθνικό Θεατρο: Ή σοβαρότητα, ή την κάνω

http://aeginafirst.files.wordpress.com/2011/07/rat.jpg


Λοιπόν, κύριοι του πασόκ και της νέας δημοκρατίας, τέρμα τα ψέματα! Ή σοβαρεύεστε, ή σας παίρνει ο διάολος! Δεν πάει άλλο. Σοβαρευτείτε και μάλιστα ατάκα και επιτόπου! Όχι γιατί το έχω δέσει κόμπο, να σας δω σοβαρούς, χέστηκα. Αλλά γιατί θα εγκαταλείψει ο γίγας Καρατζαφέρης την κυβέρνηση, αν δεν σοβαρευτείτε ρε σεις, μη τα ισοπεδώσουμε όλα ντε.

Το είπε πάλι σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του λα.ος: Ή σοβαρευτάς, ή εγωφευγάς, όπως έλεγαν περίπου οι μανάδες στην Αρχαία Σπάρτη στους κανακάρηδές τους όταν παραλάβαιναν τις ασπίδες τους. Με άλλα λόγια, ή σοβαρευάζουμε ή βουλιάζουμε, και δεν μας σώνει τότε ούτε ο Άδωνις με όλη του την ναυτιλία.

Αλλά μη νομίζετε ότι περιορίστηκε ο Καρατζαφέρης σε αυτά τα ολίγα! Μίλησε και περί αυτοκτονίας, αλλά όχι της δικής του, χτυπάτε ξύλο, αλλά των αλλωνώνενων, οι οποίοι "έχουν το δικαίωμα να λένε αντίο στον άδικο αυτόν νδουνιάν, αλλά όχι και να παίρνουνε την χώρα μαζί τους, δεν θα το επιτρέψει αυτό ο πρόεδρος", φτου τους και σα δε ντρέπονται.

Στο τέλος των δηλώσεών του άφησε να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η παράσταση του θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης ελληναράς" γιατί ο ίδιος έχει μετατρέψει τον συναγερμό του σε....Λυρική Σκηνή:

...Αναφερόμενος στα ποσοστά του κόμματός του στις δημοσκοπήσεις είπε: «Η επιθεώρηση πάντα μάζευε περισσότερα νούμερα από το σοβαρό θέατρο. Εγώ κάνω σοβαρή πολιτική, δεν κάνω επιθεώρηση. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό». (Από το Έθνος)


ΥΓ: Μόνο το τελευταίο από το Έθνος ρε. Τα υπόλοιπα θκαμ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου