12/1/12

Οι υποψήφιοι πρόεδροι του πασόκ (Πρώτη επίσημη φωτογραφία!)

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/12/synedrio-PASOK.jpg

Οι υποψήφιοι πρόεδροι του πασόκ ακούνε την ομιλία του μοναδικού μέλους που δεν έβαλε υποψηφιότητα!

Σώσον Κύριε...

Δεν είναι πλάκα! Και άλλος ένας υποψήφιος για την θέση του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του πασόκ! Μετά τις πολιτικές παρθενογενέσεις Βενιζέλο, Λοβέρδο, Χρυσοχοΐδη, Κατσελημπορειναιμπορεικαιόχι, Διαμαντοπούλου, Καστανίδη, Τζουμάκας άλλος ένας δελφίνος δήλωσε εμμέσως δειλά παρών για την καρέκλα του Γιωργάκη Παπανδρέου: Ο Γιωργάκης Παπανδρέου!

Αμέ! Μπορεί να δήλωσε μεν ότι, α μπα, δε βάζει, γιατί να βάλει, δεν γουστάρει καρέκλες και εξουσίες, μόνο δημοψήφισμα δώστου και πάρτου τη ψυχή, αλλά έβαλε τον Παπαγαλομπεγλίτη να τιτιβίσει προς πάσας πονηράς κατευθύνσεις:

"Δημοκρατικό δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα....Είναι ακόμα μια εναλλακτική πρόταση. Μπορούμε να τη συζητήσουμε αν υπάρξουν οι αναγκαίες συνθέσεις και η αποδοχή από το σύνολο, ή από τη μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Είναι ακόμη ένα ανοιχτό ενδεχόμενο"

Χαρήκαμε λέτε νωρίς; Πιστέψαμε, ότι μπορεί να καθαρίσει τόσο εύκολα και γρήγορα η κόπρος τριών και δεκαετιών;

Πολύ νωρίς φίλοι μου! Και πως να γίνει αυτή η κάθαρση; Με αυτόματο πιλότο; Με πρόγραμμα αυτοκάθαρσης κάποιου πλυντηρίου; Με άφεση των αμαρτιών από την Εκκλησία; Με γενική αμνηστία; Με το νίψημο της χήρας κάποιου Μέγα; Ιδιαίτερα αν αυτή είναι μοντέλα. (Οι χείρες έπαψαν να προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού)...

Με τον Παπατζή υποψήφιο για τη θέση του Παπατζή το σενάριο της διαδοχής αποκτάει μεγαλύτερο σασπένς. Φυσικά εμείς χεστήκαμε αν βγει ο ένας ή ο άλλος πρόεδρος του πασόκ, δεν έχει απολύτως καμμία σημασία αυτό. Αυτό που θα λέγαμε να κάνει το Κίνημα (αφού σίγουρα δεν θα πήγαινε να πέσει από τον πρώτο βολικό γκρεμό. άμα του λέγαμε), είναι να κάνουν τις εκλογές για την προεδρία του κώματος όσο το δυνατόν πιό νωρίς. Γιατί όσο περισσότερο αργούν, τόσο περισσότεροι υποψήφιοι παρουσιάζονται. Μη φτάσουμε στο σημείο, να έχουν βάλει όλοι υποψηφιότητα και να βγαίνει πρόεδρος αυτός που έγραψε στην ψήφο του ένας μαλάκας, που δεν ήταν ικανός ούτε τον εαυτό του να ψηφίσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου