12/1/12

Ανεργία: Τίποτα, τίποτα, δεν την σταματά. Το εκατομμύριο θα φτάσει και με τον Λουκά

http://ellas2.files.wordpress.com/2011/03/ceb1cebdceb5cf81ceb3cebfceb9-cebaceb1cf80cebdceb9cf83cf84ceb5cf83.jpg




903.525

Τι κάνουμε; 
Ο/η σύζυγος; 
Τα παιδιά;

Εννιακόσιες τρεις χιλιάδες, πεντακόσιοι είκοσι πέντε....

Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, έπρεπε να το δημοσιοποιήσει, αλλιώς θα μέναμε με την απορία: 903.525 τεμμάχια οι άνεργοι τον σωτήριο μήνα Οκτώμβρη, του σωτήριου έτους 2011, ο σώζον ευατόν σωθήτω! Άντε, να κλείσουμε το εκατομμύριο και φεύγουμε, όπως θάλεγε αν ήμασταν λεωφορείο ο εισπράχτωρας, αλλά δεν είμαστε και γλυτώνει και την απόλυση ο εισπράχτωρας, πάλι καλά.


Τι λένε τα νούμερα; Λένε, ότι τα νούμερα που εχουν πέσει με τα μούτρα στην σωτηρία μας, παράγουν τέτοια νούμερα, επειδή εμείς είμαστε νούμερα!


17,5% το ποσοστό ανεργίας τον Σεπτέμβρη 2011, 18,2% τον Οκτώμβρη και ο καλπασμός συνεχίζεται! Ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας και μας σώζει από την ανεργία (και όχι μόνο), αλλιώς μπορεί να χάναμε και την δουλειά μας.


Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε εννιακόσιες τρεις, λοιπόν, αλλά χιλιάδες αυτή τη φορά, μεγαλείο! Κατά τα άλλα και τα πασόκ υπάρχουν, και οι νέες δημοκρατίες, και τα mega, και τα σκάϊ, και κάτι aktor, και κάτι πασκε/δακε, και όλα όσα υπήρχαν πριν, τίποτα δεν κουνήθηκε από την θέση του, λίγο ακόμα και σωθήκαμε.


Ο επίσημα εκατομμυριοστός τυχερός άνεργος* θα κερδίσει ταξίδι αναψυχής στον Προφήτη Ηλία Άνω Γρατσίας, και γαμώ τις ανηφόρες! 






* Οι υπόλοιποι άνεργοι δεν θα κερδίσουν αυτό το ταξίδι. Θα το πληρώσουν από την τσέπη τους!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου