6/2/12

Ποιός έσωσε τον 13ο και τον 14ο μισθό;

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/papandreou-samaras-karatzaferis-660.jpg


Χαμός στην τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας!

Παίρνει φόρα και βγαίνει φουριόζος ο Σαμαράς, έσωσα τον 13ο και 14ο μισθό κουφάλες, δοξάστε με!

Τον ακούει ο Καρατζαφέρης, δίνει μία και σαλτάρει από το παράθυρο: Ρε άσε μας ρε λίγδη που έσωσες εσύ τον 13ο και τον 14ο, που όταν τους σώναμε εμείς δεν είχε γίνει καν κόμμα ο Φωτάκης ο Κουβέλης και έχανε η Βενετιά βελόνι!

Ο Παπανδρέου κοιμότανε και δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Καλά, δεν είναι τίποτα καινούριο να κοιμάται ο Παπανδρέου, αλλά κοιμόταν, να μη το πούμε ρε παιδιά; Ε τόνε σκουντάει ο λεχρίτης ο Μπεγλίτης, γι΄αυτό τον βάλανε στο κώμα, για σκούντημα, ξύπνα καημένε αρχηγέ να δεις να περπατήσεις, και την σωτηρία του 13ου και του 14ου να δεις και να μη την γνωρίσεις, του σφυρίζει σε λα μινόρε στο αυτί.

Πετάγεται πάνω ο Γιωργάκης σα να τον τσίμπησε η Έλσα Παπαδημητρίου, ή να του έριξε ένα βλέμα θαυμασμού, το ίδιο είναι. Τι; Ποιός; Που; Πότε; Γιατί; Ο 13ος και ο 14ος; Τους σώσανε οι άλλοι; Μα τι λέτε κύριοι; Εμείς είμαστε οι πραγματικοί εμπειρνογνώνωμες...εεεε εμπειργομνώνωνες...εεε εμπειρνογμωνότονες...εεεε ειδικοί σε θέματα σωτηρίας ένεκα αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, πίσω επίδοξοι σωτήρες των δώρων και σας έφαγα!

Ανακατεύονται, πλακώνονται, συνωστίζονται στην Σμύρνη οι σωτήρες...

---εγώ την είδα πρώτος την σωτηρία του 13ου και του 14ου, ο ένας

---ποτέ, μόνο πάνω από το κουφάρι μου, εγώ την έσωσα, ο άλλος

---είσαστε δυό, είμαστε τρεις, αλλά τους έσωσα εγώ, ο τρίτος

σωθήκαμε!Αύριο: Οι τρεις θα πλακωθούνε για το αποκλειστικό κοπιράϊτ της σωτηρίας των επικουρικών συντάξεων. Μην το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου