6/2/12

Oι νεκροφόρες και ο Παπουτσής

http://i.auto-bild.de/ir_img/6/4/8/7/4/1/Intercar-BMW-LT-100-560x373-5bc8df8ab7930405.jpg

Υπερσύγχρονη νεκροφόρα τύπου ΔΙΑΣ.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/JapaneseHearse.JPG

Μοντέλλο "vrepethaneesuprwtakaisekhdeuoumeemeissanbasilia" Μόνο για αρχηγούς.

http://autopixx.de/bilder/103/pimped-leichenwagen.jpg


Μοντέλλο "Psofos",  με ανατροπή. Για φασττράκ κηδείες.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/wysiwygfoto/wysiwygfoto1106/wysiwygfoto110600006/9658396-nederland-co--skelettes-reitet-wie-ein-passagier-in-einem-leichenwagen-w-hrend-einer-parade-gefroren.jpg

Μοντέλλο "Sale". Προϋπόθεση: Τον αφήνουμε πρώτα να σιτέψει λιγάκι

Είχαν όρεξη για πολιτιστικό event τα αφεντικά του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ, πασοκοτόμαρα Παπουτσής και Όθωνας, και ανηφορήσανε προς Θράκη μεριά γιά να περευρεθούν στα εγκαίνια του φράχτη του Έβρου, αυτής της περίφημης...ανθρωπιστικής ηλιαχτίδας που έστησε κατά το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων ο πράσινος σοσιαλισμός του κώλου.

Καλά περάσανε φυσικά οι άνθρωποι, θα τόχαμε μάθει αν τους είχε συμβεί κάτι και ψοφάγανε. Αλλά που τέτοια τύχη...

Η Αλεξανδρούπολη πάντως έδειξε τα αγνά της φιλοϋπουργικά συναισθήματα: Τέσσερεις υπερσύγχρονες νεκροφόρες ήταν παρατεταγμένες στον δρόμο των υπουργών σαν ένδειξη διαμαρτυρίας των τοπικών μπουτίκ ενταφιασμού "για την υπαγωγή των συγκεκριμένων οχημάτων στην κατηγορία των πολυτελών ΙΧ και όχι σε αυτή των επαγγελματικών όπως ήταν μέχρι πέρσι, με αποτέλεσμα να εξακοντιστεί προς τα πάνω η δαπάνη για τα τέλη κυκλοφορίας." όπως γράφει το bloko.gr.

Σύμφωνα με φλου πληροφορίες έγινε πρόταση στους υπουργούς γιά δοκιμή των νεκροφόρων και των λοιπών υπηρεσιών των διαμαρτυρόμενων γραφείων τελετών και μάλιστα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Συγκεκριμένα προσωρινή ή διαρκείας ταφή τύπου "δύο κηδείες στην τιμή μίας" με δωρεάν νεκροψία και στέφανα πολλαπλών χρήσεων, ή έστω τεστ μεταφοράς μέσα στην κάσα της νεκροφόρας σε γραφικό κατηφορικό ορεινό δρόμο άνευ οδηγού και ότι βγει.

Οι υπουργοί το σκέφτηκαν, να μπούμε-να μην μπούμε; αλλά τελικά δεν μπήκανε και κακό του κεφαλιού μας. Πάντως στην πρόταση ενός ευρηματικού κορακιού, για υπουργική κηδεία σούπερ λουξ, δημοσία δαπάνη, και με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να δέρνουν δωρεάν τους παρευρισκόμενους τεθλιμένους πολιτικούς αντιπάλους ο κύριος Παπουτσής άρχισε να κλονίζεται, αλλά τελικά υπερίσχυσε η μαλακία της λογικής και δεν τσίμπησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου