20/2/12

Μάνος: Απολύστε 400.000 δημόσιους υπαλλήλους!

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/stefanos_manos34_600_375_-1520156879.jpg


Τι είναι δημοκρατία;

Δημοκρατία είναι, να βγαίνει ο κάθε βολεμένος μαλάκας και να στέλνει αδιάβαστο, όσον κοσμάκη γουστάρει! Το λαμόγιο ο πρώην απόλας, νουδάς, πασόκος, δρασάς, βουλευτής, υφυπουργός, υπουργός, βιομήχανος και όλα τα παράγωγα από αγνό γαλατάκι πουλιού, βουτυράκι, τυράκι, γιαουρτάκι από αγνό πουλίσιο γάλα, ο κλαπαρχίδης Στέφανος Μάνος πχ, που μας έκανε σήμερα ευτυχισμένους και σοφότερους με την πρότασή του, να απολύονται επί τέσσερα χρόνια 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι ετησίως με 70% των αποδοχών τους επί τρία χρόνια, για να γίνει...βιώσιμο το δημόσιο χρέος.

400.000 ανθρώπους στέλνει με την μία στο Νταχάου της κολασμένης του ψυχής ο ξεσκισμένος υπερτακτοποιημένος πολιτικάντης της δικομματικής σαπίλας και αυτό στο όνομα της γαμημένης δημοκρατίας που τον έκανε επώνυμο, σπουδαίο, κατιτί και πλούσιο. Της μόδας βλέπετε το "κόψε το κεφάλι των άλλων", και μάλιστα στο κωλοπνεύμα του Συντάγματος, γιατί τέτοιο πνεύμα κουβαλάει το κολοβό το Σύνταγμά τους, που θεωρεί την απόλυση 400.000 πολιτών μαγκιά και το να πάρεις τα κεφάλια πέντε Μάνων, έγκλημα.

Άντε γαμήσου κύριε Μάνο, εσύ και η δημοκρατία σου τότε!

2 σχόλια:

  1. Και, γιατί δεν του απολύουν ΟΛΟΥΣ ;;;;

    Δικοί τους είναι ...

    Έτσι για να γελάσει ο κάθε πικραμένος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γιατί στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση είναι δικοί τους, η πρόταση όμως αφορά το σύνολο του λαού. Αν δεν ήταν οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες, θα ήταν κάποιος άλλος. Πάντως είναι δελεαστική η ιδέα της "τιμωρίας" των οπαδών που στήριξαν τα ΣΚΑΤΑ, σε καταλαβαίνω. Αλλά περάσαμε τώρα σε μιά νέα φάση της κοινωνικής καταστολής: Τώρα είναι αναγκασμένοι να ξεσκίσουνε και τους μέχρι τώρα "δικούς" τους, οι οποίοι τότε αυτομάτως παύουν να είναι δικοί τους...

      Διαγραφή