22/2/12

Φαγητά υπάρχουν; Δεν υπάρχει ούτε σάλτσα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQSKHRGt-MhtTAdpipjRZA7fxeGsH1Ny3zbV_ONCjZnCWoPYHCmkvfNqyI58LvRX6YGGzKyMVcyRLH47xKgWExnSQ_ZVBm1ebsxtl3OK33z-2iGOyWAx03pBtZC9EfvPtv4eNwkup4ciVo/s1600/Diamanto+patates.jpg



Μία από τις μεγάλες συμπάθειες του μπλογκ η σκατόψυχη υπουργός Παιδείας, αγριονεοφιλελεύθερο τσόκαρο, η ξυνισμένη στρίτζω Άννα Διαμαντοπούλου. Και σε όσους είναι έτοιμοι να φωνάξουν, απαπαπαπά, μην προσπερνάς βράχε στην στροφή την political correctness, παρακαλώ όχι έρανο με pralines Leonidas και σουπερνόβα γαλαντομίας γι΄αυτήν την απαίσια, κυνική παλιοκαρακάξα! 

Γιά ρωτήστε την κάργια να σας πει πότε πεινάει και πότε χορταίνει ένα παιδάκι! Θα σας απαντήσει σίγουρα "αφενός όταν γίνεται θέμα στα κανάλια και αφεδύο όταν πάψει να απασχολεί τα μήντια". Που το ξέρω εγώ; Γιατί μόνο εγώ το ξέρω; Ξεχάσατε το δάκρυ που έχυσε η καριολίδου όταν έγιναν θέμα οι μαθητές που πέφτανε αναίσθητοι στο σχολείο από ασιτία; Πόνος μεγάλος η στραβογ@μημένη σιδηρά ρόμπα της ελληνικής πολιτικής: 

Ωχ αμάν, πουλάνε παιδική πείνα τα μήντια, οφείλουμε να αντιπουλήσουμε συντριβή και ανθισμένη αμυγδαλέα ανθρωπιάς ημείς αι αιπουργαί ξεπατώματος Παιδείας και δια βίου αβίωτου! Θα φλομώσουμε στο συσσίτιο 18 σχολεία της Αττικής, μέχρι να γίνουν τα παιδάκια από το χλαπάκωμα σαν τον Βενιζέλο και να στάζουν βιταμίνα στον δρόμο! Ναι!


Γράψανε καμμιά εβδομάδα τα μήντια, μετά βαρεθήκανε, πιάσανε άλλα θέματα, και καλά κάνανε αφού "νοιαζότανε" πιά για τα μαθητούδια αυτοσκατοφάτσως η ίδια η υπουργός. Εντάξει, είπαμε όλοι, μισάνθρωπος μεν η κομπλεξικιά με την θρούμπα, αλλά θα τα ταΐσει τα παιδάκια γιά το θεαθήναι, ας αράξουμε. Και αράξαμε...


Και εκεί που είμασταν αραχτοί, έρχεται η είδηση, ότι τα παιδάκια δεν είναι και τόσο  χορτάτα. Αλλά δεν είχαμε πει, άμα δεν γράφουν οι φυλλάδες και δεν σκίζονται τα κανάλια, τα παιδιά είναι χορτάτα; Έλα ντε! Για να ξαναγράψουν όμως πρέπει να...ξαναπείνασαν. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδάκια χόρτασαν κοπανιστό υπουργικό αεράκι γιατί τα ξεσκισμένα συσσίτια της Άννας Διαμαν τον πούλο δεν αρχίσανε φυσικά ποτέ. Το πρόγραμμα σίτισης έμεινε στα λόγια και κανένας δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί του. 


Μετά το παγκοσμίου εμβέλειας "λεφτά υπάρχουν" που θα μείνει στην ιστορία, μία ακόμα καραπασοκική πατάτα συγκλόνησε το πανελλήνιο: Το "μακαρόνια με κιμά υπάρχουν". Και όσον αφορά την ποσότητα, υπάρχουν τόσα, όσα και λεφτά! Γίνεσαι ή δεν γίνεσαι σκύλος;

Γαβ, γαβ, γαβ λοιπόν, να το πω στην γλώσσα που κατέχει το νεοφιλελεύθερη ταλιμπάν, η λυσσασμένη σκύλα του πασόκ. Γαβ, γαβ, γαβ και βάστα Ρόμμελ Άννα μέχρι να τα πάρει για τα καλά ο πεινασμένος και να σας στείλει όλα τα πράσινα κομματόσκυλα εκεί που πρέπει: Στο Κυνοβούλιο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου