22/2/12

Πανστρατιά τσιρίζει ο Σαμαράς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5H4b3zYgcegcASloDKQnlWMP5BFkCsJad2gx3h1M5JG23U3OMHfjv-3pnTWAJE0NYhwp4GJI9bIvoGQ8_YuWz-CH3kZWphExjS4mLOcrG0Bz0Av6BQmLAAbuAVMnj2rc-df1p0h_37cJ4/s320/anoixi.jpg


Μπορεί σαν υπουργός εξωτερικών να κατάφερε να μην μας κυρήξουν όλα τα κράτη που συνορεύουμε τον πόλεμο, μπορεί να τα έκανε τόσο μαντάρα, που ακούγανε Σαμαρά οι Μητσοτακοκαραμανληδοπαπανδρέοι και βγάζανε Lichen Ruber Planus, μπορεί να πούλησε όποιον, ΟΠΟΙΟΝ έκανε την παπαριά να τον εμπιστευθεί, μπορεί να μπήκε-βγήκε-ξαναμπαινωβγήκε, δημιούργησε δικό του κόμμα, να τόριξε κι΄αυτό στα βράχια, μπορεί να βρέθηκε συχνά-πυκνά στην...αυλή κάποιου σκανδάλου, πάντα φυσικά αθώος, όπως όλοι οι άλλοι, αλλά σαν βασική συνισταμένη του καρασάπιου πολιτικού συστήματος εξουσίας ήταν πάντα παρών!

Αντώνης Σαμαράς, ένα ακόμα απόβλητο του δικομματισμού λίγο πριν την πολιτική  "δικαίωση". Η μαλακία του νεοέλληνα δεν έχει όρια βλέπετε, ακόμα και τώρα που περνάει τα ζόρια του Ιώβ (τουλάστιχον), δεν λέει να βάλει μυαλό!

Προσφορά του βραχόκηπου που πάει να φρικάρει ο παρακάτω λόγος του γαλαζοκαφετί αρχηγού του νουδούς από την εκτελεστική γραμματεία του κώματος.


Σεβασμιώτατε...

Κύριοι βουλευτές...

Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας...

Αξιότιμοι πρώην βουλευτές και πρώην μέλη του κόμματος...

Φίλτατοι διαγραφέντες...

Ελληνίδες, Έλληνες...

Αγαπητοί φασίστες!


Είμαστε έτοιμοι! Η παράταξή μας, η μοναδική  παράταξη που είναι υπέρ των μέτρων που σώζουν την χώρα αλλά και ταυτόχρονα ανυποχώρητα αντιμνημονιακή, σας καλεί, εσάς και όποιον ψάχνει να δει φως για να μπει μέσα, μη χάνετε καιρό, μπεκάτε όλοι αμέσως μέσα, τι καθόσαστε;

Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, ύπνοι, ξύπνιοι, στόκοι, κάλλοι, κανείς δεν περισσεύει, όλοι οι καλοί χωράνε, μπείτε να σηκώσει η ΝΔ την κούπα, να βγω κι΄εγώ λιγάκι πρωθυπουργός, που περιμένω τόσον καιρό σα μαλάκας.

Πανστρατιά αγαπητοί φίλοι, σχεδόν φίλοι, αγαπητοί εχθροί, πανστρατιά για να σωθεί η παράδοση που θέλει τον ΜΑΛΑΚΑ να ψηφίζει εναλλάξ πασόκ-νουδού! Μην κολλάτε αν έχετε ιδεολογικές διαφορές μαζί μου. Μην τρομοκρατείστε αν είστε διαγραμμένοι, άρα μόνοι και έρημοι στον ψεύτικο αυτόν ντουνιά. Γιατί ναι μεν είσθε κουφάλαι και καλά να πάθετε που σας πέταξα όξω γιατί δεν ψηφίσατε ναι στο δεύτερο μνημόνιο, αλλά όπως λέει μιά παλιά παροιμία "αυτός που θέλει την είσοδό σου, σε πετάει πρώτα έξω".

Εκδηλώστε την αγνή σας υποταγή στας επιταγάς της Νέας Δημοκρατίας (δεχόμαστε και VISA και  ΑMERICAN EXPRESS) με μιά επιβλητική κωλοτούμπα στις επικείμενες σπουδαίες ψηφοφορίες στην Βουλή και αι πόρται της μεγάλης πατριωτικής παράταξης ξανανοίγουν διάπλατα για σας! (Αλλά όχι όλοι μαζί, μη χάσουμε τον λογαριασμό. Κάθε ψηφοφορία και πέντε κωλοτούμπες, με την σειρά).

Οι εκλογές πρέπει να γίνουν αμέσως, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν γίνουν αμέσως, αλλά κάποτε στα επόμενα τέρμινα. Το λέω αυτό για να τονίσω, ότι βασικά αν πω εγώ "κύριε Παπαδήμο, την κάνω από την συγκυβέρνηση, κανονίστε πορεία σας" είναι υποχρεωμένος ο πρωθυπουργός να πάει ΑΤΑΚΑ κι΄ΕΠΙΤΟΠΟΥ σε εκλογές, άρα για να μη το λέω, κάτι έχω στο νου μου, και αφήστε να λένε ότι θέλουν οι αγαθοί.

"Το κόμμα μας είναι η μόνη σοβαρή και σταθερή πολιτική δύναμη στη χώρα, οι εκλογές που θα γίνουν θα είναι οι πιο καθοριστικές μετά από αυτές του 74". Με την προσθήκη δε των Βορίδη-Γεωργιάδη γίναμε ακόμα πιό σοβαροί και όταν καταλαγιάσει το συνεχές μπες-βγες θα σκίζουμε πλέον και σε σταθερότητα. Στον τομέα του μέσα-έξω έχω παραδώσει ο ίδιος μαθήματα, ρωτήστε τον Μητσοτάκη που είχε φρίξει, να σας πει.
 
Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι σκορποχώρι, ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί μια τιτάνια διαπραγματευτική μάχη γιά την άρση του πρώτου μνημονίου, τον θρίαμβο του δεύτερου, την καταπολέμηση του τρίτου και μιά ισοπαλία στο τέταρτο για να πάει στα πέναλτυ που ως γνωστόν έχουν πολύ σασπένς.

Γιά να διευκολύνουμε τους διαγραφέντες, απομακρυσμένους, διωγμένους, αλλά και τους πιστούς ναινέκους, θα προμηθεύσουμε όλα τα μέλη μας με μιά ετήσια κάρτα απεριόριστων αποχωρήσεων-επανεντάξεων, να γίνεται πιό απλά η δουλειά.

Δεχόμεθα και Ντόραι.

Εμπρός λοιπόν να σώσουμε την χώρα από την χρεωκοπία, εμπρός να βρούμε και γκάζι, να λύσουμε όλα τα προβλήματα των δανειστών. 

Ζήτω η διάλυση του ΛΑ.ΟΣ!
Ζήτω η απορρόφησή του από την ΝΔ!
Ζήτω η πρωθυπουργοποίηση ενός πολιτικού που δεν εχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου