12/2/12

Να τελειώσουμε την πανούκλα των πασόκ/νδ/λάος!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkPqrIafD0VmX_4g8DaxYEdCwpAYQa5F41WxUBd6GH0WKqk3R0nVP7znCMixBLIHN1F4npsoazCCX8nb9R6IhnQLLVfIvCJvaCcUAT7HotSZ6pBzvzPmnDncZYN1k07wwUjwPug6bMW9Yh/s1600/fataoulas-3e.jpg

Τα λέγαμε χθες με έναν ξένο γνώστη της ελληνικής περιπέτειας και ταυτόχρονα ένθερμο φίλο και συχνό επισκέπτη της χώρας. Του λέω κάποτε, ρε συ τέτοιε, μα είναι δυνατόν να συγκεντρωθεί ΤΟΣΗ πολιτική μούργα σε ΕΝΑΝ τόπο; Και μου απαντάει ο αθεόφοβος: Γιατί όχι; Είναι μόνο ζήτημα χρόνου: Ακόμα και ο πιό μεγάλος βόθρος ξεχειλίζει κάποτε!


Μπίνγκο!

Και να μην το έχει πάρει τόσος κόσμος χαμπάρι! Αλλά δεν λέει ο λαός, όποιος είναι μέχρι το λαιμό μέσα στα σκατά, αυτά δεν του μυρίζουν;

Σοφές οι παροιμίες!

Μεγάλη μπόχα, δυσωδία της αρκούδας, με πρωταγωνιστές βρωμερά τομάρια όπως ο αηδιαστικός πρασινοφρουρός, η κουραδομηχανή ο Βενιζελοχαφιές, που έχει επιδοθεί από προχθές σε μιά απίστευτη τρομοκρατία του λαού, αλλά και του ναινέκου της ΚΟ της πασόκας, αμάν και αν χρεωκοπήσουμε θα μαζεύει το κάρο της Δημαρχίας τους πεθαμένους από πείνα από τους δρόμους, αμάν και δεν θάχουμε βενζίνη και φάρμακα, αμάν και θα βάλουνε και δελτία για τα τρόφιμα, αμάν και θα έχουμε εμφύλιο!

Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, η προσωποποίηση της παρακμής έχει το θράσος -εκ του ασφαλούς φυσικά- να απειλεί από το βήμα της Βουλής το ΚΚΕ, που του τάχωσε πριν από λίγο κανονικά και του πέταξε και το Μνημόνιο 2 στην μάπα, ή σχεδόν στην μάπα, και δεν ξέρουμε αν τον πετύχανε, και αν όχι ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ μέχρι να μάθουν σημάδι!

Αυτή η πράσινη μούργα, αυτά τα γαλάζια και καφετί πολιτικά απόβλητα πρέπει να σταλούν άμεσα εκεί που είναι η θέση τους: Στην χαβούζα των αζήτητων της ιστορίας. Και δεν είναι αυτό απλά ανάθεμα και ευχή, αλλά ύψιστη πράξη νόμιμης ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ και θέμα ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ!

Καμμιά ανοχή πλέον! Άμεση ανατροπή της παράγκας λοιπόν, να γίνουμε αφεντάδες της ζωής μας, να δώσουμε το μέλλον πίσω στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου