12/2/12

Ψόφα πασόκ! Ψόφα νδ!

http://www.nina-at-web.de/fotos/mexico/baja_kadaver.jpg


Πασόκ και νέα δημοκρατία; Τέζα, τετέλεσται, νεκρά, πεθαμένα, ψόφια και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης. Το αναμενόμενο σημερινό "ναι" στην θύελλα του νέου μνημονίου τους δίνει μόνο μιά ολιγόμηνη αναβολή ταφής.

Η μούργα της κοινωνίας που επανδρώνει τις δύο πολιτικές συμμορίες προσπαθεί με σπασμωδικές ενέργειες πανικού να σώσει το τομάρι της, οι μέρες της είναι όμως μετρημένες.

Ο επίσημος και από ότι φαίνεται βίαιος θάνατος του δικομματισμού, που έχει προ πολλού δρομολογηθεί, βρίσκεται προ των τειχών, εντός αποπνικτική  δυσωδία πτωμαΐνης.

Ανίκανοι, ανήθικοι, καραγκιόζηδες, απατεώνες, λωποδύτες, τυχάρπαστοι, αδίστακτοι βουλευτές και υπουργοί των κομμάτων που στηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση, παρακμιακά απόβλητα ενός διεφθαρμένου σάπιου πολιτικού κατεστημένου προκαλούν αηδία, ναυτία και απύθμενο μίσος.

Πάνω από τις πόλεις και τα χωριά της καταδικασμένης Ελλάδας φτερουγίζει ο Θάνατος. Τα κουφάρια των ζωντανών νεκρών, τα ζόμπι των Βενιζέλων και Σαμαράδων, των Παπανδρέου και Καρατζαφέρηδων και όλων των άλλων που δεν αξίζουν ούτε να αναφέρεις το όνομά τους, περιμένουν μόνο το παλούκι που θα διαπεράσει την καρδιά τους για να εξαφανιστούν μιά για πάντα σε μιά βρωμερή χαβούζα της λήθης.

Πασόκ και νέα δημοκρατία ψόφησαν, να πάνε στον διάολο, να τελειώνουμε. Ας τους παραχώσουμε λοιπόν, να φτερουγίσουν πάλι ελεύθερα στον ουρανό τα όνειρά μας και τα όνειρα των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου