5/12/14

Νομιμοποιούνται οι καταπατημένες ή εκχερσωμένες δασικές εκτάσεις!




Είμαι υπερήφανος γιά αυτή εδώ την χώρα. Όχι μόνο γιατί "όταν φτιάχναμε εμείς Παρθενώνες, οι άλλοι τρώγανε ακόμα βελανίδια", αλλά και γιά πολλούς και διάφορους άλλους, το ίδιο σοβαρούς λόγους. Όπως πχ γιά την "φιλοξενία" των δόλιων Σύριων στο φιλόξενο τσιμέντο της Πλατείας Συντάγματος. Ή γιά τον τσαμπουκά της ηρωικής ημών κυβερνήσεως και του ένδοξου κρατικού μηχανισμού απέναντι στον ειδεχθή πιτσιρικά, επικίνδυνο μελλοντικό φοιτητή και αδίστακτο απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Ή γιά τα "αργύρια" που αλλάζουν αυτή την εποχή -γιά τους 180 ρε γαμώτο- ιδιοκτήτη. Η λίστα είναι ατέλειωτη, ας την κλείσω εδώ, μην σας κουράσω.

Πολλοί αναγνώστες δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου. Σίγουρα. Τι λε ρε Βράχο; Πως επιμένεις να είσαι υπερήφανος γιά μία χώρα που έχει καταντήσει μπουρδέλο; Δεν θα συμφωνήσω μαζί τους. Μπουρδέλο γίνεσαι, δεν καταντάς. Καταντάς μόνο έμμισθος -ή εθελοντής- νεοδημοκράτης, χρυσαύγουλος και πασόκος.

Κακά όμως τα ψέματα, φυσικά και δεν είμαι υπερήφανος που έγινε η χώρα μπουρδέλο. Υπερήφανος είμαι για αυτή την απίστευτη ιδιαιτερότητα αυτού του μπουρδέλου, που το κάνει μοναδικό στο είδος του ανά την υφήλιο: Είναι το μοναδικό Σελφ Σέρβις μπουρδέλο αυτού του πλανήτη!

Μεγαλεία πράγματα. Σελφ Σέρβις μπουρδέλο: Αυτοοργάνωση, απογραφειοκρατικοποίηση, δημοκρατική και -σχεδόν- παλλαϊκή συμμετοχή. Νόμιμη και ημινόμιμη Άρπα και Βούτα στον μεγαλύτερο δυνατό υπερθετικό βαθμό! Μεγαλεία πράγματα! Η Μαρμάγκα ζει και βασιλεύει. Μέσα και έξω από εμάς. Η Μαρμάγκα που βλέπει την φτώχεια, την πείνα, την ανέχεια, την ανεργία να θριαμβεύει γύρω της, αλλά επιμένει ακόμα να τα γράφει όλα στα παπάρια της.

Σελφ Σέρβις μπουρδέλο: Η συγκυβέρνηση -συνμαφία, συνκόπρος- νομιμοποιεί τις καταπατημένες ή και εκχερσωμένες δημόσιες δασικές εκτάσεις! Έτσι προς γνώσην και συμμόρφωσην κάθε μπαγάσα εμπρηστή-καταπατητή. Έτσι, γιά να μαθαίνει γιατί βάζουμε το καλοκαίρι γκαζάκια στο δάσος η Νέα Γενιά. Έτσι, γιατί είναι Δική μας η Φύση, γιατί την κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας και γι΄αυτό την κάνουμε ότι θέλουμε. Έτσι, γιατί οι Νόμοι αυτού του Μπουρδέλου είναι κωλόχαρτα που χρησιμοποιούνται κατ΄...Ανάγκην και κατά το καυλούν.

Το σχετικό Νομοσχέδιο θα περάσει αναίμακτα εν νυκτί. Εδώ περάσανε την καταστροφή εκατομμυρίων ζωών αναίμακτα, τον θάνατο των δασών -αυτών που απέμειναν- δεν θα περάσουν αναίμακτα; Ποιοί; Αυτοί! Η μούργα της ελληνικής κοινωνίας που έχει οργανωθεί στην σαμαροβενιζελική συμμορία και λυμαίνεται την ζωή μας.

Και ο ηθικός αυτουργός;

Ποιός άλλος;

Εσύ!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου