5/12/14

Ο Τσαουσόπουλος στέλνει στο διάολο τους Σύρους μετανάστες και ζητά να φύγουν για να ξεβρομίσει ο τόπος




Μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω. Αναρωτιέμαι, αν είναι δυνατόν, να υπάρχουν στην εποχή μας τέτοιοι ανθρωποειδείς βόθροι, όπως η ύβρις του Είδους που ακούει στο τόσο μελωδικό όνομα Τσαουσόπουλος. Μιλάμε γιά την υπέρτατη ντροπή, γιά απόλυτη έλλειψη πολιτισμού, ήθους και ανθρωπιάς, γιά την υπέρτατη κατρακύλα. Περαιτέρω σχόλια περιττά.

Η είδηση που προκαλεί έντονη αναγούλα δημοσιεύθηκε σήμερα στο news247.gr


Ο Τσαουσόπουλος στέλνει στο διάολο τους Σύρους μετανάστες και ζητά να φύγουν για να ξεβρομίσει ο τόπος


Σε ένα ντελίριο μίσους και απρεπών εκφράσεων ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε με όρους που μόνο ντροπή και οργή μπορούν να προκαλέσουν σε όποιους τους ακούσει, αναφορικά με τους Σύρους απεργούς πείνας της πλατείας Συντάγματος.
Σε ένα παραλήρημα απίστευτων εκφράσεων ο γενικός διευθυντής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Radio Deejay και του Rock FM καταφέρθηκε εναντίον των μεταναστών από τη Συρία, χαρακτηρίζοντάς τους "κουρελαρία".

Ο κύριος Τσαουσόπουλος που κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αναισθησίας και απανθρωπιάς, φρόντισε εν όψει Χριστουγέννων να διαολοστείλει τους απεργούς πείνας που βρίσκονται στο Σύνταγμα, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του πρέπει "να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος".
Στην εκπομπή της 27 Νοεμβρίου ο ραδιοφωνικός παραγωγός έβγαλε τον υπέρτατο λόγο μισαλλοδοξίας και έλλειψης συμπόνοιας για τον συνάνθρωπο λέγοντας: "Στο διάολο, σπίτι σας. Σε παρακαλώ τώρα να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω κουρελαρία; Έχετε υπόψη σας ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων τα Χριστουγεννα αγγίζει το 100%. Τι να κάνουμε δηλαδή. Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος". Οι απαράδεκτες δηλώσεις του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σήμερα, με έναν Σύρο γιατρό νεκρό στα σύνορα με την Αλβανία και δεκάδες να συνεχίζουν την απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος.
Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του μεταξύ 00.40 και 02.00...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου