13/2/12

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς....και εκείνοι μόνο 199!



Έξω: Δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν την αντίθεση του λαού στο νέο πλιάτσικο της κοινωνίας, στο οποίο προχωρούν πασόκ και νουδού με την θερμή υποστήριξη του λάος και της Ντόρας. Πάνω, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Κάτω, η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Συντάγματος.

Χιλιάδες ψήφισαν «όχι»
 
Μέσα: 199 παλιοτόμαρα δεν δίνουν μία γιά λαϊκή βούληση και κοινωνική οργή, αγνοούν με πρωτοφανή σταρχιδισμό το βογγητό και ανάθεμα του πολίτη και προχωρούν σε μιά νέα, ακόμα πιό άγρια λεηλασία του λαού.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρηση "σωτηρία δια της βίας" μπαίνει σε μια νέα φάση. Πασόκ, νουδού και λά.ο.ς, οι πρωτομάστορες της λαϊκής εξαθλίωσης μόνο νικητές δεν πρέπει να αισθάνονται όμως. Βαρύ το τίμημα των 45 απωλειών/διαγραφών που προκάλεσε με την πίεση που εξάσκησε ο λαός!

Τίποτα δεν είναι πιά όπως πριν! Το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της οικογενειοκρατίας που ρήμαξε τον τόπο έζησε την στιγμή της επίσημης αναγγελίας του αποτελέσματος της ψηφοφορίας σε μία πρωτόγνωρη γι΄αυτό κατάσταση: Φύλλο και φτερό!

Έφτασε πλέον η ώρα τους και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σώσει τους επίδοξους-και με το στανιό-σωτήρες από τον σιχτιρισμένο λαό. Ούτε μιά βροχή! 

Καμμία ανοχή πιά, κανένας χρόνος χαμένος, να εντείνει ο λαός την πίεση και να στείλει ότι έμεινε από τους δυνάστες της κοινωνίας στον αγύριστο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου