13/2/12

Εμπρός της γης οι διαγραμμένοι!

http://zaloopa.gr/files/cache/12133f76698445eae46ec6c3a1f68d66.jpg


Φήμες;

Ευσεβείς πόθοι;

Σκληρή πραγματικότητα;

Κάτι φαίνεται να ετοιμάζουν οι διαγραμμένοι του πασόκ και της νουδού, οι φήμες οργιάζουν. Ιδιαίτερα εδώ στον βραχόκηπο οι φήμες οργιάζουν κατά τι οργιαστικότερα, εξ ου και αυτό το "α ρε βραχόκηπε όργιο" με το οποίο εκφράζουν τον θαυμασμό τους πολλές δεκάδες χιλιάδες από τις εκατοντάδες χιλιάδες των φανατικών αναγνωστών.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες* πληροφορίες πολλοί από τους έκπτωτους βουλευτές ετοιμάζουν νέο κόμμα. Πρώτος και καλύτερος ο γνωστός πόντιος Χάρης Καστανίδης, ο οποίος φέρεται να έχει έτοιμο έναν νέο πολιτικό συνδυασμό ονόματι ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τι είπατε, υπάρχει; Όχι φίλοι μου, δεν πρόκειται για το γνωστό μικρό κόμμα των 8% που σέρνεται υπό την προεδρία του Γιωργάκη Παπανδρέου, αλλά για το ΠΑνσοσιαλιστικό ΣΟυρταφέρτα Καστανίδη. Ένα κόμμα με επίκεντρο τον πόντιο, από πόντιο σε πόντιο το επίσημο σλόγκαν του κόμματος, το οποίο σύντομα θα στεγαστεί σε υπερσύχρονα γραφεία που βρίσκονται στην γωνία Ποντίου και Πιλάτου.

Και η Λούκα Κατσέλη δείχνει να έχει βαρεθεί το Παπανδρεϊκό φερμουάρ, μιά πάνω-μια κάτω, ή κατά μιά ελαφρώς σεξουαλική παραλλαγή, μία μέσα-μία έξω, (θα τ΄ακούσει ο Αρσένης και θα την σκίσει), και αναμένεται να προβεί σύντομα στην ίδρυση ενός κόμματος με έφεση στην σωτηρία της χώρας από την χρεωκοπία και στο φαστμπρέϊκ. Το όνομα του νέου κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΠΑτάτες ΣΟυφλέ με Κεφτέδες. Όχι συγνώμη, αυτό είπε ότι θα μαγειρέψει αύριο στον άντρα της, το όνομα του κόμματος είναι το ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κατσελοκίνημα).

Το πατατράκ προβλέπεται να έρθει από το νέο (;) κόμμα που ηγείται (;) η πρώην βαριεστημένη βουλευτής του πασόκ, Βασούλα Παπανδρέου! Η Βασούλα που είχε αρχικά την πρόθεση να ονομάσει το νέο της κόμμα "Γιωργάκη ΠΑ.ΣΟ.Κ" (Γιωργάκη ΠΑπανδρέου ΣΟβαρέψου Κόπανε) άλλαξε όλως αιφνιδίως τα σχέδιά της και αποφάσισε μετά από πρόταση του Φωτάκη Κουβέλη να προσχωρήσει στην ΔΗΜ.ΑΡ του! Το κόμμα μας χρειάζεται ανανέωση δεσποινίς Παπανδρέου, δεν ερχοσούσαστε να μπείτε μέσα, να φυσήξει δροσερός άνεμος και να σας βάλουμε να κρατάτε το ταμείο που νογάτε από οικονομικά; Η Βασούλα μάλλον δέχτηκε, υπό την προϋπόθεση να μπούνε και ο άλλοι διωγμένοι από το πασόκ και να χτυπήσουν πρωτάθλημα. Μπορεί και να μην το πρότεινε όμως...

Τα κόμματα που ετοιμάζουν οι διωγμένοι από την νέα δημοκρατία έχουν ένα κοινό σημείο: Κανένα δεν ονομάζεται ΠΑ.ΣΟ.Κ! Για το κίνημα του κυρίου Καμμένου έχουμε ήδη γράψει εδώ:

http://vraxokipos.blogspot.com/2012/01/blog-post_4006.html

Πάντως φαίνεται να καταλήγει σε άλλο όνομα από αυτά που διαβάσαμε στο παραπάνω ποστάκι. (Δεν το διαβάσατε; Χάνετε!) Το νέο όνομα βγάζει περισσότερο συναίσθημα και δίνει μιά έντονα ρεαλιστική νότα, λέει ο κύριος έγινε κάρβουνο....συγγνώμη, ο κύριος Καμμένος. Να μη σας κρατάω σε αγωνία, το όνομα του κόμματος θα είναι κατά πάσα περίπτωση το "Φφφ φφφ", όπως κάνουμε δηλαδή άμα καίει ο καφές.

Ο Γιώργος Δημήτρης τώρα, ή μάλλον ο Κώστας Νίκος, όχι ρε γαμώτο, α ο Διογένης Σωκράτης, όχι, ο Τριαντάφυλλος Πασχάλης, φτου σου, όχι, ααααα ο Γιάννης Μανώλης τώρα δεν προτίθεται να ιδρύσει κόμμα, αλλά συνδικαλιστικό φορέα υπό το όνομα ΓΣΕΕ. Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ αποφάσισε εις ένδειξη διαμαρτυρίας να κάνει μία μισάωρη Παντζιτζιφιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου