13/2/12

Τσόκλη: Αυτή τάσπασε. Είπε σε όλα ναι και παραιτήθηκε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9oCnWagflMPFsxNdfv_o8MKdBuqfY3XsnCfIoPWt0QGBumoATS1NbeDxviyiVfElbUgiDovqBDmAAjNh2O3Gfd11F2WjshBEegM9UOVBTjHP7ZRggb1n1-tYeQ96Wv8O5VPeDRtp7s6I/s320/1614262.jpg


Μάγια Τσόκλη, πρώην βουλευτής του πασόκ. Μιλάμε για καλό τσόκαρο, τύφλα νάχουν τα ξύλινα ολλανδικά σαντάλια. Μα που τις έχουν βρει όλες αυτές τις απίθανες μετριότητες τα πασόκια;

Η Μάγια γενικά δεν φαίνεται να σκαμπάζει. Εκεί παρουσιάζει ένα προβληματάκι το οποίο χρειάζεται παρακολούθηση, να μη το πάρει αψήφιστα. Το φυστικέ πρόβλημα ξεκινάει πάντα αθώα, όπως πχ με κάποιο άντεργκράουντ ντυσιματάκι όπως το καραγκιοζέ ντε λα χριστουγεννέ δεντρέ στην φωτογραφία, (και που να το βλέπατε όταν ήταν αναμένα τα λαμπάκια!) αλλά μετά καλπάζει πραγματικά προς την ξεφτύλα.

Ακούστε φαινόμενο η Μάγια! Βλέπει και ακούει τον χαμό δίπλα της, βουλευτές ψηφίζουν όχι και σηκώνονται και φεύγουν, σου λέει, καλό φαίνεται, δεν δοκιμάζω κι΄εγώ λιγάκι, να δω πως είναι; Καλά μέχρι εδώ. Περιμένει λοιπόν υπομονετικά μέχρι να της κράξει ο ρουφιάνος ο Πετσάλνικος το όνομα, ε κάποτε την κράζει: Μάγια Τσόκλη ψηφάτε το μνημόνιο ναι ή ου;

Πετάγεται το νούμερο η Μάγια πάνω, ναι σε όλα και πάω να πιώ μιά κόκα κόλα, και πάει στο εντευκτήριο της Βουλής, βουτάει ένα στυλό που είχε ξεχάσει χθες ένας ναινέκος του πασόκ καθώς έβλεπε το ματσάκι ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ 3-0 την ώρα που πηδάγανε οι συνάδελφοί του στην αίθουσα συνεδριάσεων τον λαό, και σκαρώνει μιά επιστολάρα δύο επί δύο προς τον πρόεδρο του πασόκ.

Αξιαγάπητε κύριε Γιωργάκη, κατά κόσμον Παπανδρέου.

Δεν έλαβα την επιστολήν σας, αλλά σας στέλνω μια δικιά μου και από υγεία είμαι καλά. Εσείς πως πάτε από υγεία; Τι ήταν αυτό το μπιμπίκι που σας αφαίρεσαν πριν μερικά τέρμινα λόγω αναισθησίας οι γιατροί; Δηλαδή με εγχώρια αναισθησία. Ντόπια δηλαδή. Τοπική που λένε.

Αγαπητέ πρόεδρε τα παρατάω και πάω σπίτι μου και μη προσπαθήσεις να με κρατήσεις γιατί δεν κρατιέμαι εγώ, έχω βουλευτική ακράτεια αν ξέρεις, καλή ασθένεια.

Χαιρετίσματα στην Βασούλα Παπανδρέου αν την δείτε, αλλά που να την δείτε πιά αφού την διαγράψατε από μέλος του πασόκ; Ε τότε χαιρετήστε μου τον κύριο Κακλαμάνη, πολύ αξιοπρεπής και παραλίγο πρωθυπουργός ο άνθρωπος.

Κι΄αν δεν τον χαιρετήσετε, χέστηκα!

Φιλικά

Μάγια Τσόκλη, πρώην ναινέκα


Ψηφίζει πρώτα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μετά φεύγει, ο αριθμός! Μπερδεύτηκε η γυναίκα: Την κάνουν πριν ψηφίσουν; Μετά; Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας; Όταν ψηφίσουν ναι; Ή όταν ψηφίσουν όχι; Πολύ πολύπλοκη φάση!

Τελικά βρήκε την χρυσή τομή το σούργελο, που να βγάλει την Χρυσή: Πρώτα ψήφισε ναι, να χαντακώσει τον κοσμάκη, και μετά πήγε στον γέρο τον διάολο που χρειαζότανε φαίνεται μαγιά. Δύο μνημόνια, ένα μεσοπρόθεσμο και ένας εφαρμοστικός είναι η ταρίφα της κυράς, τα υπόγραψε όλα να κάψει τον μαλάκα που την έστειλε στην Βουλή και έφυγε με ελαφριά πηδηματάκια.

Θα το έχουμε υπ΄όψιν μας όταν φτάσει η εποχή της τρυφερής ενασχόλησης του παλουκώματος!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου