13/2/12

Κάνανε τον ακοντιστή δισκοβόλο!

http://picture.yatego.com/images/456da92b7b17a8.5/363800-kqh/siegesstatue-diskuswerfer-von-myron--reduktion.jpg

Αυτός είναι δισκοβόλος κύριοι!

Η πρασινοφυλλάδα του Έθνους θίχτηκε! Και τι κάνει μιά πρασινοφυλλάδα όταν θίγεται; Γράφει μαλακίες! Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να θιγεί για να τις γράψει, αλλά τώρα θίχτηκε πάντως. Γιατί; Γιατί πέταξε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαυρίκος, ένα μνημόνιο στον αντιπρόεδρο της κυβένησης της τρόϊκας, Βενιζέλο.

Και αρχίζει το Έθνος τις παπαριές αποκαλώντας τον βουλευτή του ΚΚΕ "δισκοβόλο". Εντελώς σκράπα από κλασσικό αθλητισμό ο αρθρογράφος του Έθνους μπερδεύει την βούρτσα με...εεε το ακόντιο με τον δίσκο, χωρίς να καθήσει να σκεφτεί, πως θα μπορούσε να κάνει ο σύντροφος Μαυρίκος ανάμεσα στα στενά έδρανα τρεις περιστροφές.

Αίσχος, λέει ο άνθρωπος του Έθνους, εδώ συμφωνώ κι΄ εγώ, έπρεπε να τον πετύχει! Τέλος πάντων αίσχος η ρίψη του αντικειμένου προς την κατεύθυνση του υπουργού οικονομικών (δεν τον πέτυχε είπαμε) γράφει το Έθνος, "στιγματίζει ανεξίτηλα την κοινοβουλευτική παρουσία του ΚΚΕ ", ενώ η ρίψη του περιεχόμενου του αντικείμενου που πετυχαίνει κατακούτελα κάθε πολίτη και του γαμεί ζωή και μέλλον δεν στιγματίζει! Δεν στιγματίζουν βλέπετε τα...εργόχειρα που πετάνε οι τρόϊκες και οι λεχρίτες εκτελεστές των δοτών κυβερνήσεων.

Το Έθνος δεν φαίνεται να έχει καταλάβει, ότι η "δημοσιογραφία του νικητή" που λάνσαρε στην χώρα μας το πασόκ βρίσκεται στα τελευταία της. Απλά γιατί πασόκ και όλοι οι μηχανισμοί επιρροής του πνέουν τα λοίσθια. Και σε λίγο θα ακούμε σε ανάλογες περιπτώσεις αντί της ειρωνίας περί "ευγένειας" τον αναστεναγμό ανακούφισης "ουφ, ευτυχώς δεν τον πέτυχε"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου