29/1/12

Τσατίστηκε με την...προσβολή το εγκάθετο πρωθυπουργείο!

http://www.nichtraucher-skatclub-harz.de/Lachen.gif



Πολύ γέλιο στην Βρυξέλλα!

Δεν πρόλαβαν οι άνθρωποι να ακούσουν το ανέκδοτο μέχρι τέλους "διαμαρτύρεται η ελληνική κυβέρνηση με την απαίτηση της Αγγελικούλας Μέρκελ για εγκατάσταση Ύπατου Αρμοστή την Ελλάδα" και πέσανε με δάκρυα στα μάτια στο πάτωμα. Χαμός!

Μόνο στην χώρα μας δεν δείχνει να περνάει το είδος αυτού του χιούμορ, εδώ δεν γελάει κανένας. Εκτός από τον βραχόκηπο φυσικά, που έχει διαπλανητική αίσθηση του χιούμορ, γι΄αυτό τον διαβάζουν καθημερινά ο Παντελής, η Κατερίνα, η Ντίνα και άλλος ένας που και που, που ξεχνάω το όνομά του.

Ποιός "διαμαρτύρεται" ρε παιδιά; Ο εγκάθετος πρωθυπουργός της Βρυξέλλας; Ή μήπως τα πασόκια που μας φέρανε την τρόϊκα στη χώρα; Ή μήπως έπιασε τον Σαμαρά το φιλότιμο και παράτησε την συγκυβέρνηση και ξεκίνησε μαζί με τον Καρατζαφέρη αντάρτικο κατά Ε.Ε και ΔΝΤ; Ποιός διαμαρτύρεται τότε; Μήπως ο ΣΕΒ; Μήπως οι ξεφτύλες του κυβερνητικού συνδικαλισμού; Ή μήπως τα πράσινα μήντια και οι εκδοτοκατασκευαστές;

Μιά συμμορία που προωθεί την συγκεκριμένη πολιτική της Ακρίδας των Βρυξελλών (και της ντόπιας Ακρίδας) που καταστρέφει την κοινωνία, δεν είναι όλοι οι παραπάνω; Πως γίνεται να διαμαρτύρεται ο κουΐσλινγκ, ο δηλωσίας και ο προσκυνημένος; Πολιτική Βρυξελλών δεν επικαλούνται οι κύριοι; Ή δεν τους αρέσει η λέξη "Επίτροπος"; Μιά χαρα λέξη δεν είναι; Ή προτιμούνε το "Ύπατος Αρμοστής"; Ή θα ήταν η επίκυψη πιό σικ αν θα το βαφτίζανε "Κομισάριο Προϋπολογισμού";

Αλλά κάτι μου λέει, ότι η "διαμαρτυρία" είναι μόνο για το θεαθήναι και ότι κεκλεισμένων των θυρών και οφ δε ρέκορντ ξεσκίζονται και οι "δικοί" μας στα γέλια για τα χάλια και τις αντιδράσεις μας. 

Και πως να μην χύνεσαι στα γέλια, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους μπαγλαμάδες όπως εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου