29/1/12

Αποδοκιμασία του Π. Οικονόμου; Χέστηκε ο υπουργός!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgySq8qaP0b1WGyQU4tr4AoryhuGovOP8PfiZFyhoKn_tZ7nUm2F33AJdjQpd7QFKqC8Jyg-0kaNXwPefPPRNngIYEkgmz2G0n0rXLXzaPhf8oRnsSv3jOl5fAQ3R1WJZN1p2MYkXniecKP/s1600/DSC+-+%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF.jpg


Αποδοκίμασαν στο συνέδριο των ιδιοκτητών ακινήτων το λαμόγιο αναπληρωτή υπουργό ξεπούλας, Παντελή Οικονόμου, γράφουν οι φυλλάδες. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι! Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και αφού χέστηκε κοτζάμου φοράδα, να μη χεστεί τώρα ολόκληρος υπουργός;

Και καλά να κάνει ο άνθρωπος, αφού βλέπει ότι το σιχτίρ της κοινωνίας παραμένει στο γαμωσταυρικό στάδιο της κατάρας και του φτυσίματος και δεν λέει να πάει παραπέρα. Τι, τότε είναι περιττό το κράξιμο; Βασικά ναι. Δεν βγάζεις τίποτα, ψευτοεκτονώνεσαι μόνο, βγάζεις για λίγο το άχτι σου και αυτό που σου πίνει το αίμα παραμένει  πάνω στην φλέβα σου.

Όχι ότι το κραξιματάκι κάνει κακό, βαράτε αβέρτα αν τρακάρετε κανέναν! Αλλά με το γιούχα μόνο δεν διώχνεις ούτε γκαστρωμένη μύγα τον Αύγουστο, πόσο μάλλον τους χοντρόπετσους πολιτικούς σαλτιμπάγκους του συστήματος εξουσίας. Όλα τα λεφτά είναι εκείνο το μεγάλο που είχε πει ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ:

"Έχω ένα όνειρο! Να συναντάμε τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Πάγκαλο και την Διαμαντοπούλου και όλα τα άλλα τα καθήκια μόνους τους στο δρόμο και να μην τους δίνει κανένας σημασία. Τόσο ασήμαντοι νάναι πλέον!"

Τι; Δεν τόπε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ;

Δηλαδή πάλι σε μένα θα το ρίξετε ρε παιδιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου