29/1/12

Έκτακτη είδηση: ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

http://www.dvdinmypants.com/features/05-06/images/20years6.jpg



Απίστευτο και όμως αληθινό: Δεν συνελήφθη σήμερα για τέταρτη φορά ο γνωστός κακούργος σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς! Η αστυνομική διεύθυνση Αθηνών προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι "δεν γίνεται να συλλαμβάνεις έναν ένοχο εφτά μέρες την εβδομάδα, άνθρωπος είσαι, χρειάζεσαι και ένα ρεπό".

Πάντως οι διωκτικές αρχές διαβεβαίωσαν τους υπεύθυνους του μπλογκ, ότι δεν συντρέχει κίνδυνος αλλοίωσης της λίστας των ρέκορντμαν στις συλλήψεις, Ρωχάμη, Παλαιοκώστα, Μαξίμ Ζελίν, Πάσσαρη και Ματέι Σορίν. Για να συμπεριληφθείς στην λίστα πρέπει να συντρέχουν δύο βασικές προϋποθέσεις: 1) Να έχεις αποδράσει και 2) Να κρύβεσαι. Ως γνωστόν ο συμπαθής αλλά...αδίστακτος Λάκης αφήνεται ελεύθερος πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη του δελτίου σύλληψης και κυκλοφορεί μετά πιο ελεύθερος από ποτέ. Τόση εγκληματική ενέργεια δηλαδή.

Πάντως με τόσο φόρτο εργασίας που έχει λόγω Λάκη Γαβαλά ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Παπουτσής, αποκλείεται να έχει διαβάσει το...Μνημόνιο. Μετά τον αφανή ήρωα Χρυσοχοΐδη, ακόμα ένας υπουργός πάει κατά πάσα περίπτωση αδιάβαστος, δεν χρειάζεται λοιπόν να εξηγήσουμε τον λόγο που παρέμειναν...κουμπούρια.

ΥΓ: Μόλις έρχεται η είδηση, ότι έγινε πρόταση από την Metro Goldwyn Mayer στον Λάκη Γαβαλά να αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ταινία "Ο Φυγάς", που θα ξαναγυριστεί σύντομα για να ξεχαστεί η παταγώδης αποτυχία της πρώτης με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου