29/1/12

Δικός μου ο Μοσιαλιαρέλης! Πρώτος τον είδα!

http://3.bp.blogspot.com/_JNVYgeDs5oA/S9gl0iVqVBI/AAAAAAAAAMI/SNq6Wmir7WM/s1600/vasanisthria1.JPG



Τρομερή συνέντευξη στην οικονομική εφημερίδα Ημερησία έδωσε ο απίθανος σαλιαρέλης πρώην εκπρόσωπος τύπου του πασόκ, μπούλης Μόσιαλος! Μιλάμε για πατάτες εφάμιλλες με εκείνες τις άπαιχτες του υποψήφιου πρόεδρου του πασόκ Χρυσοχοϊδενδιαβαζωμνημονΐδη!

Το σημερινό πασόκ, έτσι πως είναι, δεν έχει μέλλον, λέει, και...
 
..."αυτό που χρειάζεται να κάνει από εδώ και πέρα για να επιβιώσει είναι να καταθέσει μια σαφή μεταρρυθμιστική ατζέντα, με ριζική ανανέωση πολιτικού προσωπικού και με μια νέα πολυσυλλεκτικότητα, η οποία όμως δεν θα στηρίζεται στον κρατισμό και στη διατήρηση δικαιωμάτων συντεχνιών και συγκεκριμένων ομάδων αλλά στην προώθηση του δημόσιου συμφέροντος. Και αυτό αφορά στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει έκφραση."

Και στην ερώτηση τι ακριβώς εννοεί με αυτήν την πλειοψηφία που "δεν έχει αυτή τη στιγμή έκφραση", πετάει το εξής αμίμητο ο αθεόφοβος:


"...Είναι το ένα εκατομμύριο των ανέργων, που δεν είναι οργανωμένοι. Η πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, που αγωνιούν για την επιβίωσή τους και για το ενδεχόμενο να προστεθούν στη στρατιά των ανέργων..."

Δηλαδή με παλούκωμα μόνο δεν ικανοποιείται ο άνθρωπος! Σου λέει, ντάξει μωρέ, σε πέρασα ένα χέρι με την μπουλντόζα, αλλά μη κάνεις έτσι, θα σου βάλω τα τσιρότα από την τσέπη μου. Δηλαδή ο τύπος σε βιάζει πρώτα, και μετά, για να του καθήσεις και με την θέλησή σου, σου τάζει και γάμο!

Ξέρετε τι ωραίο πράγμα μπορεί να είναι αυτό που ορισμένοι ονομάζουν επιτιμιτικά "δικαιοσύνη νικητή"; Ιδίως αν ο νικητής είσαι εσύ! Να τον πιάσεις τον πούστη και να τον καταδικάσεις να ακούει ένα χρόνο συνέχεια τις μαλακίες που τσαμπούναγε όσο ήτανε αυτός στα μικρόφωνα και εμείς στα τέσσερα. Ναι, Μόσιαλο νονστόπ, μέχρι να του φύγει η πυτιρίδα και να ισιώσει το παλούκι πάνω στο οποίο κάθεται, ο πούστης. Γιατί, δεν λέω, άσχημη φτιάξη να ακούς ένα χρόνο νονοστόπ Μόσιαλο, αλλά όχι και να λείψει στον πρασινοχλεχλέ το καθιστικό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου